Fiksumpaa ympäristöä Jaete -pinnanmittausantureilla.

ZeroWaste Ajonhallintaan saa integroitua jatkossa Wastebookin Jaete-anturit. Antureista saadaan tarkkaa tietoa kohteen jäteastioiden täyttöasteista. Kun astian täyttöaste ylittää halutun tason, tulee anturilta automaattisesti tyhjennyspyyntö sekä ehdotettu reittisuunnitelma ZeroWaste Ajonhallintaan.

”Enprosilla pyrimme siihen, että ZeroWaste Ajonhallinnan käyttäjillä olisi käytettävissään aina uusina teknologiaa, jolla saadaan vähennettyä ympäristöhuollon CO2-päästöjä ja kustannuksia. Olemme etsineet asiakkaillemme ratkaisua oikea-aikaiseen astioiden tyhjennykseen anturiteknologiaa hyväksikäyttäen. Oli ilo huomata, että meiltä löytyy kotimaasta Wastebookin Jaete-anturi, joka vastasi suoraan tarpeeseemme.” Kertoo Juuso Aaltonen Enpros Oy:ltä

”Uskomme että emme ole vielä lainkaan nähneet niitä kaikkia laajoja mahdollisuuksia, mitä Jaete-antureilla ja ZeroWaste toiminnanohjausjärjestelmän yhdistelmällä voidaan tuottaa. Tarkempi jätetieto, pienemmät kustannukset sekä logistiikasta syntyvien päästöjen vähentäminen on tulevaisuudessa entistäkin tärkeämpää.” toteaa Heidi Happonen Wastebook Oy:stä.

 

Lisää tietoa Wastebookista