Materiaalien vastaanotto

Käsittelylaitokset

Selkeät järjestelmät ja sovellukset kuljetusten, siirtoasiakirjojen sekä asiakastietojen hallintaan.

Varaa maksuton esittely

ZeroWaste Siirtoasiakirja vastaanotto- ja käsittely­laitoksille

Miten ZeroWaste Siirtoasiakirja toimii?

Yksinkertaisimmillaan kuljettajat luovat mobiilisovelluksessa saapuvista tai lähtevistä kuormista siirtoasiakirjat, jotka tallentuvat käsittelylaitoksen ja kuljetusliikkeen omiin näkymiin. Automaattisesti pilvipalveluun arkistoituvat ja sähköisesti allekirjoitetut siirtoasiakirjat ovat helposti haettavissa eivätkä pääse katoamaan. ZeroWaste toimii hyvin monenlaisessa materiaalin vastaanotossa. Asiakkaidemme joukossa on esimerkiksi jätteiden, lietteiden ja maiden vastaanottolaitoksia.

Miten ZeroWaste tukee vastaan­ottoprosessia ja kuorman­tarkastusta?

ZeroWasten lisänä olevan Kuormantarkastus-sovelluksen avulla kenttähenkilöstö voi kätevästi tehdä muutoksia ja dokumentointia kuormien sisältöihin liittyen. Eriin liittyvät lisätiedot, huomautukset ja reklamaatiot tallentuvat mobiiliapplikaation avulla kuvin ja tekstein saapuneen kuormatiedon liitteeksi.

Miten uusi jätelaki vaikuttaa siirtoasiakirjoihin?

Uusi jätelaki vaatii siirtoasiakirjojen tekemisen sähköisenä vuoden 2022 alusta lähtien. Lisäksi siirtoasiakirjojen tiedot pitää viedä joko sähköisesti tai naputella manuaalisesti kansalliseen siirtoasiakirjarekisteriin. ZeroWastessa tehdyt siirtoasiakirjat viedään automaattisesti tähän rekisteriin.

Millaisia raportteja siirtoasia­kirjojen tiedoista saa muodostettua?

Siirtoasiakirjoista on helppo koota sähköinen raportti jätemääristä tai muista halutuista tiedoista, kuten esim. asiakaskohtaiset koonnit, työmaaraportit ja kullekin käsittelylaitokselle toimitetut tonnimäärät. Palveluun on myös mahdollista räätälöidä raporttipohjia tarpeiden mukaan.

Oppivatko kuskit käyttämään ZeroWastea?

ZeroWaste on helppokäyttöinen ja ketterä sovellus, joka on suunniteltu kuljettajan käyttökokemus edellä, joten käytön oppii nopeasti. Asiakkaidemme kuljettajista monille älypuhelin ei ole aikaisemmin ollut tuttu työväline, mutta ZeroWasten käytön aloittaminen on silti luonnistunut kätevästi.

Kuinka ZeroWaste Siirtoasiakirja -sovellus auttaa materiaalien vastaanotossa?

  • Säästää työaikaa – Ei enää paperisten siirtoasiakirjojen pyörittelyä, etsimistä ja täyttämistä osapuolten kesken.
  • Tuottaa tietoa raportointia varten – Jätemäärä- ja koosteraportit kätevästi parilla klikkauksella
  • Pitää asiakirjat tallessa – automaattisesti pilvipalveluun arkistoituva ja sähköisesti allekirjoitettava siirtoasiakirja kaikkien osapuolten sähköposteihin napin painalluksella.
  • Tietojen älykäs liikkuminen järjestelmien välillä – ZeroWaste –ohjelmistomoduulit ovat integroitavissa rajapintaratkaisujen avulla muihin tieto- ja laskutusjärjestelmiin, jolloin tuetaan jo mahdollisesti olemassa olevien ohjelmistojen käyttöä.

Käyttöönoton prosessi:

  1. Asiakas tilaa ZeroWaste siirtoasiakirjan käyttöönsä
  2. Asiakkaan käyttäjille perustetaan palveluun tarvittavat tunnukset ja linkitetään järjestelmään asiakkaan tarvitsemat tiedot (laitokset, materiaalit, kuljetusliikkeet)
  3. Palvelu on nyt käyttövalmis. Autamme teitä kouluttamalla palvelun käyttöä niin kuljetusliikkeille kuin omalle henkilökunnallennekin. Palvelu on kuitenkin helppokäyttöinen, joten monet asiakkaistamme ovat halunneet ottaa sen suoraan käyttöön ilman koulutusta.
  4. Käyttöönoton jälkeen käytön tuki on puhelinsoiton tai sähköpostiviestin päässä

Olen kiinnostunut ZeroWaste Siirto­asiakirjasta, miten toimin?

Soita tai laita viestiä meille. Käydään yhdessä läpi tarpeenne ja me esittelemme palvelun toiminnan tarkemmin. ZeroWasten saa myös kuljetusyrityksen käyttöön, lue siitä lisää täältä.

Varaa maksuton esittely

Kokeile ilmaiseksi!

Sähköinen siirtoasiakirja muodostuu helposti asiakas- ja kuljetustiedoilla, Android puhelimella tai tabletilla täytettynä. Kokeilkaa ilmaiseksi 30 päivän ajan, ei sitoumuksia tai määräaikaisia sopimuksia.

Ota yhteyttä!

Myynti
013 72 903 34
Asiakaspalvelu – Siirtoasiakirja
013 72 903 31
asiakaspalvelu@enpros.fi

Varaa maksuton esittely