Ajonhallinta

Jälkikäteen työn tulosta on helpompi arvioida kuin etukäteen.

Kuljetusliike Piharatamo Oy

”Säästimme ainakin yhden ihmisen työpanoksen pelkästä paperinpyörityksestä”

Nurmijärveläinen Piharatamo Oy tarjoaa vaihtolavojen kuljetusten lisäksi ammattitaidolla suoritettuja nostopalveluita esimerkiksi rakennustyömaiden tarpeisiin. Myös lumenajot ja kuormaukset, kuljetukset sekä jäteastioiden tyhjennykset ovat osa laadukkaasta asiakaspalvelusta tunnetuksi tulleen yrityksen palveluvalikoimaa.

Suurimmat haasteet ennen ZeroWaste-ajonhallinnan käyttöä liittyivät liikutettavaan papereiden määrään sekä turhaan työhön, jota syntyi useaan kertaan keikoille, laskutukseen, työmääräyksiinkin sekä siirtoasiakirjoihin kirjoitetuista tiedoista. Nyt tämä sama tieto liikkuu kerralla sähköisesti kuljettajien, toimiston sekä laskutuksen välillä. Tämä säästää huomattavasti aikaa ja selkeyttää työtä.

”Olemme saaneet nopeutettua ja tehostettua laskutusta sekä helpotettua toimiston ja ajojärjestelyn asiakaspalvelutilanteita. Keikkojen tiedot ovat aina reaaliaikaisesti nähtävissä ja tarkasteltavana. Kuskit ovat tykänneet papereiden toimittelun ja täytön poistumisen lisäksi selkeistä keikkaan liittyvistä tiedoista, mitkä käyttämäämme mobiilisovellukseen keikoista saapuu. Käytämme myös kotitalouksien astiatyhjennyksiin ZeroWasten reittiohjelmaa, jonka helppo käyttöliittymä toimii pakkaavissa jäteautoissa kätevästi tabletilla. ZeroWasteen on ollut helppo rakastua ja Enprosin työntekijät (=tietokonemiehet) tekevät töitä oikesti tosissaan, sekä vastaavat välittömästi meille syntyneisiin tarpeisiin. Yrityksemme ihmisille on jäänyt enemmän aikaa keskittyä nyt muihin työtehtäviin”

 

Mikko Jokinen
Hallituksen puheenjohtaja

Kuljetusliike Piharatamo Oy