VAIHTOLAVAKULJETUKSET
 

JÄTE- JA YMPÄRISTÖHUOLTO VAIHTOLAVAKULJETUKSET VIEMÄRIHUOLLON KULJETUKSET NOSTOKULJETUKSET MAA-AINESKULJETUKSET MUUT KULJETUKSET

ZeroWaste-ajonhallinta

ZeroWaste-ajonhallinta on nykyaikainen ja edullinen vaihtolavoja kuljettavien yritysten tarpeisiin luotu toiminnanohjausjärjestelmä, mikä vastaa vaativiinkin tarpeisiin kuljetustehtävien hallinnassa. Helppokäyttöiset työkalut ajojärjestelyyn, tehtävien kuittaamiseen, laskutusaineiston luomiseen ja raportointiin mahdollistavat entistä tehokkaamman tavan työskennellä. Järjestelmän suunnittelun keskeisimpiä lähtökohtia ovat olleet käyttäjäystävällisyys sekä räätälöintimahdollisuus asiakkaan toiminta huomioiden, mikä mahdollistaa järjestelmän käyttöönoton hyvin erilaisissa yrityksissä.

ZeroWaste-ajonhallinta toimii kustannustehokkaasti mobiilisovelluksena (Android ja iOS) ja selainpohjaisesti, joten kiinteitä ja usein kalliita laiteinvestointeja ei tarvita. Tämä mahdollistaa myös joustavan työskentelyn poikkeustilanteissa, koska sovellusta voi käyttää missä ja milloin tahansa. Ohjelmistossa voidaan luoda yksittäisiä tai säännöllisesti toistuvia kuljetustehtäviä erilaiset kalustotyypit ja materiaalit huomioiden. Ajojärjestelyä helpottavat monipuoliset kalenteri- ja karttanäkymät, uusia kuljetustehtäviä voi luoda myös kenttä olosuhteissa suoraan mobiilisovelluksesta. Kuljetustehtävät sekä asiakkaan kohdetiedot päivittyvät reaaliaikaisena ajojärjestelijän ja kuljettajan mobiilisovelluksen välillä, mikä sujuvoittaa tiedonkulkua. Kuljettajan mobiilisovellus sisältää monipuoliset ja helppokäyttöiset toiminnot, joita ovat mm.

  • Kuljetustehtävät kartalla tai listana
  • Lähimmän tehtäväpisteen automaattinen esittäminen
  • Sovellukseen integroitu navigointitoiminto
  • Kuljetustietojen lisääminen laskutusta varten mahdollista
  • Valokuvaustoiminto, esim. poikkeamien kuvaamiseen
  • Kohteiden ja keräysvälineiden paikannus
  • Ajoneuvon paikannus ilman erillistä GPS:ää
  • Jätelain mukaisten digitaalisten siirtoasiakirjojen muodostaminen sähköisillä allekirjoituksilla
  • Digitaalisen siirtoasiakirjan lähettäminen asiakkaan ja vastaanottajan sähköpostiin suoraan sovelluksesta

ZeroWaste-ajonhallinnan käyttö mahdollistaa nopean laskutuksen. Tieto kuljettajan kuittaamasta tehtävästä siirtyy reaaliaikaisesti toimistolle, minkä jälkeen tehtävä voidaan laskuttaa. Laskutustiedon ja yhteenvetoraporttien kokoaminen on helppoa ja nopeaa suurestakin tapahtumamäärästä.

Kattavasti räätälöitävissä oleva järjestelmämme mukautuu monenlaisten kuljetusyritysten tarpeisiin. ZeroWaste-ohjelmistomoduulit ovat integroitavissa rajapintaratkaisujen avulla muihin tieto- ja laskutusjärjestelmiin, jolloin tuetaan jo mahdollisesti olemassa olevien ohjelmistojen käyttöä.