Vahva kasvu jatkuu – ZeroWaste-järjestelmät kehittyvät ja laajenevat

Vuosi 2022 oli mielenkiintoinen, ei tässä tosin ole ollut tylsiä pari edellistäkään vuotta. Tällä kertaa onneksi huomiomme sai keskittyä oman toimialamme kehitykseen, eikä niinkään maailmantalouteen ja sen ongelmiin.

Suurin muutos toimintaympäristössä on ollut varmasti uusi jätelaki, joka toi mukanaan mm. sähköisen siirtoasiakirjapakon ja SIIRTO-rekisterin, jonne siirtoasiakirjojen tiedot ovat nykyisin siirrettävä. Tämän muutoksen myötä, monet kuljetusliikkeet ovat nyt päätyneet otattamaan ensimmäiset sähköiset järjestelmät käyttöönsä. ZeroWaste Siirtoasiakirja on osoittanut vahvuutensa ja onkin ollut ilo seurata, kuinka ZeroWaste on löytänyt paikkansa entistä useamman kuljetusliikkeen päivittäisessä tekemisessä. Näin ne ensi askeleet tulevaisuuden entistä laajempaan liiketoiminnan digitalisointiin on monella yrittäjällä nyt otettu.

ZeroWaste-järjestelmille (Ajonhallinta, Ympäristöraportointi ja Siirtoasiakirja) tuli vuonna 2022 useita satoja uusia asiakkaita. Asiakasvastuutiimiämme on vahvistettu, jotta asiakas- ja järjestelmätuki pysyy jatkossakin laadukkaana. Tuotekehitystiimin putkessa on uusien käyttöliittymien lisäksi monia arkea helpottavia ominaisuuksia, joita tänä vuonna asiakkaillemme saadaan ylpeänä esitellä. Tarkoituksenamme on olla jatkossakin ympäristöhuollon ohjelmistoihin keskittynyt toimija, jonka asiakkaat pääsevät hyötymään uusimmista helppokäyttöisistä ja moderneista järjestelmistä ensimmäisinä.

Nöyrä kiitos menneestä vuodesta ZeroWaste asiakkaillemme ja koko henkilöstölle, tästä on 7-vuotiaan Enpros Oy:n hyvä jatkaa seuraaviin koitoksiin kohti Ruotsin markkinoita.

 

”Vuosi 2022 oli parempi kuin 2021, mutta 2023 tulee olemaan vieläkin parempi.” 
– Juuso Aaltonen, Myyntijohtaja Enpros Oy