UFF:n keräys­pisteiden tyhjennykset ajetaan ZeroWaste Ajonhallinnalla

Enpros ja UFF sopimukseen ZeroWaste Ajonhallinta­järjestelmän toimittamisesta UFF:n keräyspisteiden tyhjennysten hallintaan. ZeroWaste Ajonhallinta on nykyaikainen toiminnan­ohjausjärjestelmä säännöllisten ajoreittien ja yksittäisten kuljetus­tehtävien hallintaan – kalustotyypistä tai kuljetettavista materiaaleista riippumatta.

UFF on vuonna 1987 perustettu itsenäinen suomalainen säätiö, joka toimii kestävän kehityksen, ilmaston ja globaalikehityksen hyväksi. Toiminnan tavoitteena on vaatekierrätyksellä aikaansaada kestävää kehitystä, joka samalla vähentää äärimmäistä köyhyyttä maailmassa. UFF tukee elinikäistä oppimista koulutuksen, ympäristön kestävän kehityksen ja taloudellisen toimeentulon edistämisen kautta Afrikassa ja Aasiassa. UFF:n kierrätyspalvelu kattaa koko Suomen ja keräyspisteitä Suomessa on yli 1500 kpl.

”UFF tekee mielestämme hienoa ja erittäin arvokasta työtä ihmisten elinolojen parantamisen sekä ympäristön eteen. Kierrätystoiminta ja uusiokäyttö on luonnonvarojen säästämisen ja siten turhien päästöjen hillitsemisen kannalta parasta toimintaa. Olemme hyvin iloisia voidessamme osaltamme olla mukana tukemassa näinkin arvokkaan työn tekemistä, kuin mitä UFF tekee. Ajonhallinta sovelluksemme soveltuu UFF:n keräyspisteiden tyhjennysten hallintaan kuin valettu, sillä juuri tämänkaltaisten ajojen hallinta on ollut yksi sovelluksemme suunnittelun kulmakivistä.” Kiteyttää Juuso Aaltonen Enprosilta.

Lisätiedot