Sähköinen Siirtoasiakirja

Täyttää jätelain vaatimukset. Helpottaa prosessejanne ja raportointia. Pitää siirtoasiakirjat tallessa.

Varaa maksuton esittely

 

Katso tästä ympäristöministeriön siirtoasiakirjaohje

Ottamalla käyttöösi ZeroWaste Siirtoasiakirjan, ovat siirtoasiakirjat jatkossa helposti saatavilla sähköisessä muodossa, eikä tarvetta papereille enää ole.

 

Sähköinen siirtoasiakirja jätteiden kuljetukseen

ZeroWasten sähköinen siirtoasiakirja on tehokas työkalu, joka nopeuttaa kuljettajien työtä. Kuljettajat voivat helposti luoda siirtoasiakirjoja mobiilisovelluksessa, ja ne tallentuvat automaattisesti kuljetusliikkeen järjestelmään. Siirtoasiakirjat voidaan lähettää asiakkaalle tai materiaalin vastaanottajalle kuljettajan tai toimistohenkilökunnan toimesta. Automaattisesti pilvipalveluun arkistoituvat ja digitaalisesti allekirjoitetut siirtoasiakirjat ovat helposti haettavissa eivätkä pääse katoamaan.

Miten uusi jätelaki vaikuttaa siirtoasiakirjoihin?

Uusi jätelaki edellyttää siirtoasiakirjojen sähköistä luomista vuodesta 2022 lähtien. Lisäksi siirtoasiakirjojen tiedot on vietävä joko sähköisesti tai manuaalisesti kansalliseen siirtoasiakirjarekisteriin. ZeroWastessa tehdyt siirtoasiakirjat siirtyvät automaattisesti rekisteriin.

Millä laitteilla palvelua voi käyttää?

ZeroWaste toimii selaimella varustetulla tietokoneella toimistossa sekä kuljettajien älypuhelimilla (Android tai iOS). Erillisiä laitteistoinvestointeja ei tarvita.

Millaisia raportteja siirtoasiakirjojen tiedoista saa muodostettua?

Digitaalisista siirtoasiakirjoista voi helposti koostaa raportteja jätemääristä tai muista halutuista tiedoista, kuten asiakaskohtaiset yhteenvedot, työmaaraportit tai toimitetut tonnimäärät kullekin käsittelylaitokselle. Palveluun voidaan myös räätälöidä tarpeisiin sopivia raporttipohjia.

Onko ZeroWaste helppokäyttöinen kuljettajille?

ZeroWaste on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja joustavaksi sovellukseksi, joka priorisoi kuljettajien käyttökokemuksen. Sovelluksen käyttö on helppo oppia nopeasti, vaikka älypuhelin ei olisikaan tuttu työväline. Asiakkaidemme kuljettajat ovat ottaneet ZeroWasten käyttöön vaivattomasti.

Olen kiinnostunut ZeroWaste Siirtoasiakirjasta, miten toimin?

  1. Soita tai laita viestiä meille. Käydään yhdessä läpi käyttötarpeenne.
  2. Esittelemme palvelun toiminnan.
  3. Annamme teille tunnukset palvelun käyttöä varten.
  4. Aloitamme yhteistyössä käyttöönottoprojektin.

Palvelun hinta saadaan muodostettua käyttäjämäärien ja tarvitsemienne ominaisuuksien pohjalta.

 

Kokeile ilmaiseksi

Sähköinen siirtoasiakirja muodostuu helposti asiakas- ja kuljetustiedoilla, Android tai iOS puhelimella tai tabletilla täytettynä. Kokeilkaa ilmaiseksi 30 päivän ajan, ei sitoumuksia tai määräaikaisia sopimuksia.

Ota yhteyttä!

Myynti
013 72 903 34
Asiakaspalvelu – Siirtoasiakirja
013 72 903 31
asiakaspalvelu@enpros.fi

Varaa maksuton esittely