MUUT KULJETUKSET
 

JÄTE- JA YMPÄRISTÖHUOLTO VAIHTOLAVAKULJETUKSET VIEMÄRIHUOLLON KULJETUKSET NOSTOKULJETUKSET MAA-AINESKULJETUKSET MUUT KULJETUKSET

ZeroWaste-ajonhallinta

ZeroWaste on nykyaikainen ja edullinen toiminnanohjausjärjestelmä, mikä vastaa vaativiinkin tarpeisiin säännöllisten ajoreittien tai yksittäisten kuljetustehtävien hallinnassa kalustotyypistä tai kuljetettavista materiaaleista riippumatta. Helppokäyttöiset työkalut ajojärjestelyyn, tehtävien kuittaamiseen, laskutusaineiston luomiseen ja raportointiin mahdollistavat entistä tehokkaamman tavan työskennellä. Järjestelmän suunnittelun keskeisimpiä lähtökohtia ovat olleet käyttäjäystävällisyys sekä räätälöintimahdollisuus asiakkaan liiketoiminta huomioiden, mikä mahdollistaa järjestelmän käyttöönoton hyvin erilaisissa yrityksissä.

ZeroWaste-ajonhallinta toimii kustannustehokkaasti mobiilisovelluksena (Android ja iOS) ja selainpohjaisesti, joten kiinteitä ja usein kalliita laiteinvestointeja ei tarvita. Tämä mahdollistaa myös joustavan työskentelyn poikkeustilanteissa, koska sovellusta voi käyttää missä ja milloin tahansa. Ohjelmistossa voidaan muodostaa vakioituja reittejä sekä luoda yksittäisiä tai säännöllisesti toistuvia kuljetustehtäviä erilaiset kalustotyypit ja materiaalit huomioiden. Ajojärjestelyä helpottavat monipuoliset kalenteri- ja karttanäkymät, uusia kuljetustehtäviä voi luoda myös kenttäolosuhteissa suoraan mobiilisovelluksesta. Ajolistat, tehtävät sekä asiakkaan kohdetiedot päivittyvät reaaliaikaisena ajojärjestelijän ja kuljettajan mobiilisovelluksen välillä, mikä sujuvoittaa tiedonkulkua. Kuljettajan mobiilisovellus sisältää monipuoliset ja helppokäyttöiset toiminnot, joita ovat mm.

  • Ajoreitit ja muut kuljetustehtävät kartalla tai listana
  • Useita reittejä ja muita kuljetustehtäviä samassa karttanäkymässä (mahdollistaa useiden reittien yhtäaikaisen ajamisen)
  • Lähimmän tehtäväpisteen automaattinen esittäminen
  • Sovellukseen integroitu navigointitoiminto
  • Kuljetustietojen lisääminen laskutusta varten mahdollista
  • Valokuvaustoiminto, esim. poikkeamien kuvaamiseen
  • Kohteiden paikannus
  • Ajoneuvon paikannus ilman erillistä GPS:ää
  • Digitaalisten kuormakirjojen/siirtoasiakirjojen muodostaminen sähköisillä allekirjoituksilla ja lähettäminen sovelluksesta eri osapuolille

ZeroWaste-ajonhallinnan käyttö mahdollistaa nopean laskutuksen. Tieto kuljettajan kuittaamasta tehtävästä siirtyy reaaliaikaisesti toimistolle, minkä jälkeen tehtävä voidaan laskuttaa. Laskutustiedon ja yhteenvetoraporttien kokoaminen on helppoa ja nopeaa suurestakin tapahtumamäärästä.

Kattavasti räätälöitävissä oleva järjestelmämme mukautuu monenlaisten kuljetusyritysten tarpeisiin. ZeroWaste-ohjelmistomoduulit ovat integroitavissa rajapintaratkaisujen avulla muihin tieto- ja laskutusjärjestelmiin, jolloin tuetaan jo mahdollisesti olemassa olevien ohjelmistojen käyttöä.