Avoimet työpaikat
  • Tavoitteena hiilineutraalimpi jätehuolto asiakkaillemme
  • Täysin läpinäkyvä kompensointi alusta loppuun
  • 100% suomalaisen metsän kasvuun ja työhön

ZeroWaste Metsä on visiomme hiilineutraalista ympäristöhuollosta

Jätehuollon CO2-päästöjä on laskettu ja vähennetty asiakkaillamme ZeroWaste ympäristöraportointiohjelmistolla jo vuosia. Nyt oli aika tehdä näiden päästöjen kompensointi mahdolliseksi läpinäkyvillä Suomalaisilla metsitys hankkeilla. Näin sai syntynsä ZeroWaste Metsämme.

ZeroWaste Metsä on luotu asiakkaidemme tarpeeseen pyrkiä pienentämään jätehuollosta syntyviä CO2-päästöjä. Usein toimijoiden CO2-kompensoinnin metsitysprojektit ovat suuntautuneet Afrikkaan tai Väli-Amerikkaan, jolloin läpinäkyvyys ja hallinnointikulut nousevat kyseenalaiseksi. Me haluamme osaltamme kustannustehokkaalla ZeroWaste metsällä tukea suomalaista työtä ja taata istutusten läpinäkyvyyden asiakkaillemme tarkoilla palstojen sijaintitiedoilla.

Enpros Oy:llä olemme ottaneet jatkuvasti tietoisia askeleita kohti vähähiilistä liiketoimintaa. ZeroWaste Metsän hiilinielujen avulla saimme sidottua loputkin liiketoiminnasta sekä henkilöstömme työ- ja vapaa-ajalta aiheutuneet päästöt. Voimmekin ylpeästi todeta, että liiketoimintamme ja kaikki työntekijämme ovat siis jatkossa 100 % hiilineutraaleja.

Haluamme tuoda tämän ZeroWaste Metsä -palvelun myös asiakkaidemme käyttöön, jotta myös muilla olisi sama mahdollisuus kompensoida päästöjään hiilinieluja metsittämällä ja tehdä halutessaan jätehuollon toiminnasta hiilineutraalia.

Pidämme ZeroWaste Metsän projektit täysin läpinäkyvänä, joten raportoimme tulevaisuudessa säännöllisesti uusista palstoista, ZeroWaste Metsän taimi-istutusten aikatauluista, kasvusta ja puuston tilasta.


62°47'48"N 28°32'36"E

Oletko kiinnostunut yrityksesi jätehuollon tai tuottamasi jätehuollon palveluiden päästöjen kompensoinnista ZeroWaste Metsän avulla?
Siinä tapauksessa ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme kuinka se onnistuu!