JÄTE- JA YMPÄRISTÖHUOLLON KULJETUKSET
 

JÄTE- JA YMPÄRISTÖHUOLTO VAIHTOLAVAKULJETUKSET VIEMÄRIHUOLLON KULJETUKSET NOSTOKULJETUKSET MAA-AINESKULJETUKSET MUUT KULJETUKSET

ZeroWaste-ajonhallinta

ZeroWaste-ajonhallinta on nykyaikainen ja edullinen jäte- ja ympäristöhuollon tarpeisiin luotu toiminnanohjausjärjestelmä, mikä vastaa vaativiinkin tarpeisiin säännöllisten ajoreittien tai yksittäisiin kuljetustehtävien hallinnassa. Jäteastioiden tyhjentäminen, lava- ja puristinkuormien kuljettaminen tai pakettiautolla suoritettavat kuljetukset hoituvat ZeroWasten avulla. Helppokäyttöiset työkalut ajojärjestelyyn, tehtävien kuittaamiseen, laskutusaineiston luomiseen ja raportointiin mahdollistavat entistä tehokkaamman tavan työskennellä. Järjestelmän suunnittelun keskeisimpiä lähtökohtia ovat olleet käyttäjäystävällisyys sekä räätälöintimahdollisuus asiakkaan toiminta huomioiden, mikä mahdollistaa järjestelmän käyttöönoton hyvin erilaisissa yrityksissä.

ZeroWaste-ajonhallinta toimii kustannustehokkaasti mobiilisovelluksena (Android ja iOS) ja selainpohjaisesti, joten kiinteitä ja usein kalliita laiteinvestointeja ei tarvita. Tämä mahdollistaa myös joustavan työskentelyn poikkeustilanteissa, koska sovellusta voi käyttää missä ja milloin tahansa. Ohjelmistossa voidaan muodostaa vakioituja reittejä jäteautoille sekä luoda yksittäisiä tai säännöllisesti toistuvia kuljetustehtäviä muihin ajoihin. Ajojärjestelyä helpottavat monipuoliset kalenteri- ja karttanäkymät, uusia kuljetustehtäviä voi luoda myös kenttäolosuhteissa suoraan mobiilisovelluksesta. Ajolistat, tehtävät sekä asiakkaan kohdetiedot päivittyvät reaaliaikaisena ajojärjestelijän ja kuljettajan mobiilisovelluksen välillä, mikä sujuvoittaa tiedonkulkua. Kuljettajan mobiilisovellus sisältää monipuoliset ja helppokäyttöiset toiminnot, joita ovat mm.

  • Ajoreitit ja muut kuljetustehtävät kartalla tai listana
  • Useita reittejä ja muita kuljetustehtäviä samassa karttanäkymässä (mahdollistaa useiden reittien yhtäaikaisen ajamisen)
  • Lähimmän tehtäväpisteen automaattinen esittäminen
  • Sovellukseen integroitu navigointitoiminto
  • Kuljetustietojen lisääminen laskutusta varten mahdollista
  • Valokuvaustoiminto, esim. poikkeamien kuvaamiseen
  • Keräysvälineiden paikannus
  • Ajoneuvon paikannus ilman erillistä GPS:ää
  • Jätelain mukaisten digitaalisten siirtoasiakirjojen muodostaminen sähköisillä allekirjoituksilla
  • Digitaalisen siirtoasiakirjan lähettäminen asiakkaan ja vastaanottajan sähköpostiin suoraan sovelluksesta

ZeroWaste-ajonhallinnan käyttö mahdollistaa nopean laskutuksen. Tieto kuljettajan kuittaamasta tehtävästä siirtyy reaaliaikaisesti toimistolle, minkä jälkeen tehtävä voidaan laskuttaa. Laskutustiedon ja yhteenvetoraporttien kokoaminen on helppoa ja nopeaa suurestakin tapahtumamäärästä.

Kattavasti räätälöitävissä oleva järjestelmämme mukautuu monenlaisiin jäte- ja ympäristöhuollon toimijoiden tarpeisiin. ZeroWaste-ohjelmistomoduulit ovat integroitavissa rajapintaratkaisujen avulla muihin tieto- ja laskutusjärjestelmiin, jolloin tuetaan jo mahdollisesti olemassa olevien ohjelmistojen käyttöä.