Ajonhallintajärjestelmä

JÄTTEENKULJETUKSEEN

ZeroWaste ajonhallinnalla tehostamme kuljetusliikkeiden toimintaa. Jätekuljetuksenne suoraan laskuiksi ilman paperia!

Lue lisää

Digitaaliset siirtoasiakirjat

PURKUTOIMINTAAN JA JÄTTEENKULJETUKSEEN

Kuljetukset työmaa- ja asiakaskohtaisesti dokumentoituna mobiilisovelluksella. Siirtoasiakirjojen arkistointi ja jäteraportointi ei voi olla enää helpompaa!

Lue lisää

Vastaanotto ja raportointi

KÄSITTELYLAITOKSILLE

Kuormien epäpuhtaudet kuvattuna ja laskut muodostuvat suoraan vaakatiedosta sähköisille siirtoasiakirjoille.

Lue lisää

Ympäristöraportointi

KIINTEISTÖILLE

Kiinnostaisiko saada ajantasaiset jäte- ja ympäristötiedot yhteen paikkaan?
Vai haluaisitteko vähentää jätekustannuksia avullamme?

Lue lisää 

Toimivat ja nykyaikaiset ympäristöhuollon sovellukset sekä kustannustehokkaat ratkaisut kiinteistöjen ympäristötiedon keräämiseen.

YMPÄRISTÖRAPORTOINTI

ZeroWaste-ympäristöraportoinnilla keräät sekä analysoit jätehuollon- ja ympäristövastuu-raportoinnin tiedot yksikkökohtaisesti.

Katso lisää

"Luotu jätehuollon toimintamalli sekä uudet ratkaisut ovat säästäneet henkilöresurssien lisäksi kustannuksia enemmän, kuin olisimme pystyneet ennakolta uskomaan." – VALIO OY

AJONHALLINTA

ZeroWaste-ajonhallinnalla saat toiminnanohjausta ajojärjestelyihin, lisäksi tuot kuljetusten kuorma- ja asiakastiedot kätevästi suoraan laskutettavaksi ja raportoitavaksi.

Katso lisää

”ZeroWasten avulla ajojärjestelyn, kuljetusten ja toimistotyön aika- ja kustannussäästöt ovat olleet toiminnassamme huomattavia. Olemme tyytyväisiä ohjelmistoon ja erityisesti Enpros Oy:n joustavaan ja nopeaan asiakaspalveluun, jonka ansiosta myös järjestelmän käyttöönotto on ollut vaivatonta.” -VAIHTOLAVACOM OY

SIIRTOASIAKIRJA

Digitaalinen ZeroWaste-siirtoasiakirja on edullinen ja helposti käyttöönotettava mobiilisovellus siirtoasiakirjojen hallintaan.

Katso lisää

”Kaikki osapuolet ovat olleet erittäin tyytyväisiä sähköiseen siirtoasiakirjaan, eikä kellään ole halua palata takaisin paperiversioon. Siirtoasiakirjan täyttäminen koetaan erittäin helpoksi ja vaivattomaksi. Asiakkaille saadaan nopeasti työmaaraportti, kun siirtoasiakirjoja ei tarvitse enää metsästää ympäri Suomea.” – UMACON OY