Enprosin ja Tamtron yhteistyö syveni

Tamtronin autovaa’at ovat nyt helposti liitettävissä ZeroWaste siirtoasiakirjoihin

Enprosin ja Tamtronin yhteistyön tuloksena punnitustapahtuma Tamtronin vaaoilla muuttuu jatkossa entistä helpommaksi kaikille ZeroWaste Siirtoasiakirjaa käyttäville kuljettajille.

Vaakaintegroiduilla jätteiden vastaanottolaitoksilla riittää jatkossa, että kuljettaja ajaa vaa’alle ja painaa ZeroWaste Siirtoasiakirjasta punnituspainiketta. Tällä yhdellä painalluksella paino ja kuva punnitustositteesta siirtyvät automaattisesti vaa’alta siirtoasiakirjaan. Enää ei erikseen tarvitse kuljettajan toimesta kirjata painoa ja kuvata punnitustositetta siirtoasiakirjan liitteeksi. Kuljettajan työ siis nopeutuu ja kirjausvirheiden mahdollisuus katoaa.

”Materiaalien vastaanotossa Tamtronin autovaakojen punnitustapahtumien tietojen siirto jatkossa automaattisesti on taas yksi hieno uusi ominaisuus ZeroWaste Siirtoasiakirjalle. Tavoitteemme on tuoda jätelain myötä pakolliseksi tulevan digitaalisen siirtoasiakirjan käyttöä jatkuvasti entistäkin sulavammaksi sekä vastaanottajan, että sitä käyttävien kuljettajien näkökulmasta.” kiteyttää myyntijohtaja Juuso Aaltonen Enpros Oy:ltä.

Antti Moisio Tamtronilta jatkaa: ”Tamtron pyrkii jatkuvasti kehittämään autovaakojen käyttöä helpommaksi ja nopeammaksi mm. kuljettajien mobiilikäytön avulla. Yhteistyö Enprosin kanssa ja punnitustiedon saumaton siirto vaa’alta siirtoasiakirjoille on hyvä osoitus tästä.”

Lisätiedot ZeroWaste siirtoasiakirjasta

Lisätietoja Tamtronin vaaoista antaa

Antti Moisio
Tamtron Oy
puh. +358 400 363 232
antti.moisio@tamtron.fi