Vastaanotto ja raportointi

Jälkikäteen työn tulosta on helpompi arvioida kuin etukäteen.

Ekopartnerit

Ekopartnerit on Turun talousalueella toimiva, ympäristöä säästäviä jätehuollon kokonaispalveluja tuottava jätehuoltoalan palveluorganisaatio. Yrityksen tavoitteena on säästää luonnonvaroja parantamalla asiakkaittensa materiaali- ja energiatehokkuutta sekä toimimalla myös itse ympäristömyötäisesti ja turvallisesti.

Sähköinen ZeroWaste Siirtoasiakirja tuli Ekopartnereilla käyttöön jätteiden vastaanottoon Turun seudulla olevilla jätteiden vastaanottopisteillä. Yhtiöllä oli valmiina tarkat vaatimukset siirtoasiakirjajärjestelmää kohtaan. Käyttöönotto tarvittiin nopeassa aikataulussa sekä tiedot oli kyettävä helposti ja luotettavasti siirtämään ympäristöministeriön SIIRTO-rekisteriin. Lisäksi käyttäjätunnusten jakamisen oli oltava vaivatonta piirissä oleville kuljettajille, joita on toistasataa.

Siirtoasiakirjajärjestelmän käyttöönotto oli molemminpuolisesti antoisa projekti. ”Yhteistyö Enprosin kanssa on ollut todella vaivatonta ja antoisaa ja sen ansiosta olemme saaneet toimivan siirtoasiakirjajärjestelmän käyttöömme nopealla aikataululla. Ammattilaisen kanssa on mukava tehdä töitä!” tiivistää Ekopartnereiden Palveluvastaava Pilvi Rytilahti yhteistyöstä Enprosin kanssa.

 

Ekopartnerit