Siirtoasiakirja

Jälkikäteen työn tulosta on helpompi arvioida kuin etukäteen.

Encore Pohjanmaa

Encore Aluepalvelut ovat käyttäneet vuoden 2020 alusta lähtien ZeroWaste Siirtoasiakirja -sovellusta jätekuljetuksissaan.

Encore Pohjanmaa tarjoaa ympäristö- ja kierrätyspalveluita Vaasan, Seinäjoen ja Kokkolan talousalueiden yrityksille. Encore on yrityksille rakennettu palvelubrändi, jonka alta löytyy kattavat palvelut kaikelle yritysten tarvitsemalle jätehuolto-osaamiselle. Encore Pohjanmaa on kaupan, teollisuuden, toimistojen ja julkishallinnon kierrätyskumppani, jonka yrityksille räätälöityjä palveluja ovat Kierrätys ja jätehuoltopalvelu, Tietoturvapalvelu sekä Kuormalavapalvelu.

”Siirtoasiakirjaan voidaan luoda asiakkaan tiedot jo ennakkoon ja sitten paikan päällä kohteessa merkitään vain noudettava jätelaji, lähtöpaikka ja määränpää sekä allekirjoitukset. Jätteen määränpäässä eli käsittelylaitoksella, voidaan vielä ottaa kuvat kuitista ym. tai kirjata mahdolliset muut huomautukset kuormasta. Näin kaikki tieto pysyy tallessa. Valmiit siirtoasiakirjat lähtevät napin painalluksella suoraan kaikkien osapuolten sähköposteihin – koko prosessi pysyy läpinäkyvänä alusta loppuun.” Kuvailee sovelluksen toimintaa Juuso Aaltonen ZeroWastelta.

Encore Pohjanmaan toimitusjohtaja Jarkko Moinio summaa sovelluksen olevan käyttäjäystävällinen, sillä se on selkeästi tehty kuljettajan näkökulmasta, ja myös urakoitsijat ovat olleet tyytyväisiä sovelluksen käytettävyyteen.

 

Encore Pohjanmaa