Ajonhallinta

Jälkikäteen työn tulosta on helpompi arvioida kuin etukäteen.

Karjalaisen Nostokuljetus Oy

Karjalaisen NostoKuljetus Oy tarjoaa nosto- ja vaihtolavapalveluita Keski-Suomen alueella, sekä vastaanottaa ja käsittelee hyödynnettäviä jätteitä Laukaan Leppävedellä sijaitsevalla jätekeskuksella.

Vuoden 2018 loppupuolella aloimme etsimään meille sopivaa valmista toiminnanohjausjärjestelmää taikka toimijaa toteuttamaan räätälöidyn järjestelmän toimintamme mukaiseen tarpeeseen. Kokeilimme monia erilaisia ratkaisuja, sekä kävimme keskusteluita usean eri toimijan kanssa. Mietimme kuumeisesti mikä ratkaisuista olisi meille sopiva ja palvelisi myös tulevaisuuden tarpeitamme. Yhteistyökumppanin vinkin perusteella päätimme kokeilla ZeroWastea, ja näin jälkikäteen mietittynä se oli ehdottomasti oikea päätös!

Enprosin porukka erottautui heti muista toimijoista erittäin positiivisella ja asiakaslähtöisellä palveluasenteella. On ollut myös ilo huomata, että puheet eivät olleet ainoastaan myyjän tyhjiä lupauksia myyntitilanteessa, vaan meidän tarpeet on oikeasti otettu huomioon ja järjestelmää on muokattu toiveidemme pohjalta meille sopivaksi. Puhelimeen vastataan edelleen iloisella äänensävyllä ja ollaan kiinnostuneita toiminnastamme!

Järjestelmän tuomat hyödyt näkyvät joka päiväisessä arjessa – Ei enää paperisten siirtoasiakirjojen ja työsuoritevihkojen täyttelyä, tai puhumattakaan kuun vaihteessa toteutettavasta usean päivän kestävästä laskutusurakasta. Laskutus on oikeastaan muuttunut hauskaksi toimenpiteeksi, joka vaatii ainoastaan muutaman klikkauksen järjestelmästä ja laskut siirtyvät integraation kautta laskutusjärjestelmään valmiiksi laskuiksi!

 

Jens Hassinen

Karjalaisen NostoKuljetus Oy