Ajonhallinta

Jälkikäteen työn tulosta on helpompi arvioida kuin etukäteen.

Hyötykeräys Oy

Hyötykeräys on 30-vuotias perheyritys Sastamalasta, Pirkanmaalta. Toiminta-alueemme on koko Pirkanmaa, lisäksi osa Satakuntaa. Palveluihimme kuuluvat kokonaisvaltaisesti kotitalouksien, yritysten ja kiinteistöjen jätehuolto. Lisäksi palveluihimme kuuluvat logistiikkapalvelut vaihtolavojen toimitusten sekä nostotöiden osalta.

Tärkeimpinä valintakriteereinä olivat yrityksemme ajohallinnan, raportoinnin sekä siirtoasiakirjojen käytön selkeyttäminen. Etsimme palvelua, joka pystyisi tarjoamaan näihin kokonaisratkaisun. ZeroWaste on osoittautunut toimivaksi kokonaisuudeksi selkeyttäen erityisesti ajojenhallintaa ja työvaiheita aina laskutukseen asti. Yhteistyö ZeroWasten kanssa on toimivaa. Ohjelmaa on räätälöity juuri meidän tarpeisiimme sopivaksi kokonaisuudeksi. ZeroWaste on tuonut helppouden myös autoihin. Kuljettajat kirjaavat mobiililaitteilla toteutuneet tapahtumat reaaliaikaisesti järjestelmään ja tieto on esimerkiksi asiakaspalvelun saatavilla heti jäteastian tyhjennyksen tai lavan toimituksen jälkeen.

Tytäryhtiömme Tampereen Hyötypaalaus toimii Tampereen alueella ja alkuvuodesta 2022 otimme ZeroWasten käyttöömme myös siellä. Olemme integroineet järjestelmät Hyötykeräyksen ja Hyötypaalauksen kesken, jolloin pystymme toimimaan sulautuneesti molempien yritysten ajojenhallinnassa. Toimintamme on näin ollen monipuolistunut ja laajentunut entisestään.

 

Lauri Jokinen, toimitusjohtaja
Hyötykeräys Oy
Tampereen Hyötypaalaus Oy