Keikkatiedot suoraan laskuksi

ZeroWaste-ajonhallinta

  • Helpottaa ajojärjestelyä
  • Nopeuttaa laskutusta
  • Selkeyttää keikkoja

ZeroWaste-ajonhallinta

ZeroWaste -ajonhallinta on helppokäyttöinen ja edullinen juuri ympäristöhuollon tarpeisiin luotu järjestelmä, jossa räätälöitävä aloitusnäyttö sekä kalenteri- ja karttatoiminto pitää aina oleellisimmat asiat esillä ja nopeuttaa yrityksenne ajojärjestelyä.

Ohjelmistomme toimii kuljettajilla kustannustehokkaasti sovelluksena älypuhelimissa tai tableteissa, ja toimistolla tietokoneella selainpohjaisesti. Erillisiä ja usein kalliita laiteinvestointeja ei ZeroWaste-ajonhallinnan käyttöönottamiseksi tarvita. Järjestelmän suunnittelun keskeisimpiä lähtökohtia ovat olleet käyttäjäystävällisyys sekä ympäristöhuollon tarpeiden ja vaatimusten huomiointi sekä räätälöinti asiakaskohtaisesti.

Ajolistat, keikat sekä asiakkaan kohdetiedot päivittyvät reaaliaikaisena ajojärjestelijän tietokoneen ja kuljettajan älypuhelimen tai tabletin välillä. Ohjelmistossa voidaan muodostaa vakioituja reittejä tai luoda kuljettajille yksittäisiä keikkoja. Loppuasiakkaalle tai viranomaiselle toimitettavien yhteenvetoraporttien kokoaminen on helppoa ja nopeaa suurestakin tapahtumamäärästä. Laskutusta varten järjestelmä on integroitavissa rajapintaratkaisujen avulla muihin tieto- ja laskutusjärjestelmiin.

Kuljettajan sovelluksessa oleva navigointi, kohdehistoria ja tallennettavat valokuvat sekä selkeästi näkyvät työtehtävät yhteyshenkilöineen helpottavat töiden toteuttamista ja seurantaa. Siirtoasiakirjat muodostetaan sähköisin allekirjoituksin, sekä lähetetään suoraan järjestelmästä sitä tarvitsevien osapuolten sähköposteihin.

Kattavasti räätälöitävissä oleva järjestelmämme mukautuu monenlaisiin kuljetusliikkeiden ja ympäristöhuollon toimijoiden tarpeisiin. Ota yhteyttä!

Ajolistat, keikat sekä asiakkaan kohdetiedot päivittyvät reaaliaikaisena ajojärjestelijän ja ajoneuvon päätelaitteen välillä. Ohjelmistossa voidaan muodostaa vakioituja reittejä tai luoda kuljettajille yksittäisiä keikkoja. Laskutustiedon ja yhteenvetoraporttien kokoaminen on helppoa ja nopeaa suurestakin tapahtumamäärästä. Järjestelmä on integroitavissa rajapintaratkaisuiden avulla muihin tieto- ja laskutusjärjestelmiin.

Kuljettajan sovelluksessa oleva navigointi, kohdehistoria ja tallennettavat valokuvat sekä selkeästi näkyvät työtehtävät yhteyshenkilöineen helpottavat töiden toteuttamista ja seurantaa. Siirtoasiakirjat muodostetaan sähköisin allekirjoituksin, sekä lähetetään suoraan järjestelmästä sitä tarvitsevien osapuolten sähköposteihin. Moduuleittain räätälöitävällä järjestelmämme mukaudumme monenlaisiin kuljetusliikkeiden ja ympäristöhuollon toimijoiden tarpeisiin.

Hinnasto 2020

ZeroWaste-ajonhallinnan tarjoamat hyödyt

Työnohjaus helpottuu

Kätevän kalenteritoiminnon avulla on nopea tarkastella ja tehdä uusia keikkoja tai reittejä kuljettajakohtaisesti. Reaaliaikainen tieto kuljettajalta on aina ajojärjestelijän käytössä.


 
 

Selkeät työtehtävät

Kuljettajilla on aina vakiomuotoinen reitti ja kohdetiedoilla tallennettu ohjeistus näytöllään. Kohteeseen liitetyt kuvat ja lisätiedot tallentuvat kohdehistoriaan.


 
 

Siirtoasiakirjat arkistoituna ja lähetettyinä sähköisesti

Automaattinen tallennus ajonhallintajärjestelmään ja lähetys osapuolten sähköposteihin. Asiakkaan tiedot ja jätenimikkeet tulevat suoraan järjestelmästä lisättynä.

Asiak­kuu­den­hal­lin­ta helpot­tuu (CRM)

Tapahtumat, puhelut, tapaamiset ja sähköpostit ovat jatkossa aina tallessa ja helposti haettavissa asiakaskohtaisesti. Voit tallentaa asiakkaisiin liittyviä tietoja, tarjouksia, yhteyshenkilöitä ja asiakaskohtaisia tuotehintoja.

Vaivaton rapor­toin­ti

Järjestelmä kerää kuljetustiedoista jäte ja asiakaskohtaisia tietoja sekä muodostaa niistä raportteja viranomaisille, sidosryhmille tai yrityksen omaan käyttöön. Saaduilla tunnuksilla myös kuljetusliikkeen asiakkailla on mahdollisuus tarkastella omia jätetietojaan.


 

Laskutus­tieto suoraan kuljet­ta­jal­ta

Kuljettaja muodostaa suoraan toiminnastaan laskutustietoa joka hyväksymisen tai muokkaamisen jälkeen siirtyy laskutusohjelmistoonne rajapintaratkaisuiden avulla.


 
 
 

Kysy lisää

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä ZeroWaste- ajonhallintajärjestelmän soveltuvuutta käyttöönne.

Yhteystiedot