Fiksumpi ympäristö

Yritys

"Enpros on suomalainen ympäristö­huollon ohjelmisto- ja palveluyritys, jonka ympäristö­huollon raportointiin ja toiminnan­ohjaukseen kehitetty ZeroWaste -ohjelmisto on tuonut alalle kustannus­tehokkaan ja helppo­käyttöisen sovellus­ratkaisun."


Enpros Oy

Enpros Oy on ympäristönhuoltoalan ohjelmistoihin ja asiantuntijapalveluihin keskittynyt yritys. Kehittämämme ZeroWaste ympäristöhuollon ohjelmisto sai alkunsa vuonna 2012 asiakkailta tulleesta tarpeesta saada toimivaa ja tarkkaa päästöjen ja jätehuollon raportointia. Nykyisin kehittynyt ja laajennettu ZeroWaste -ohjelmistomme eri moduulein palvelee kaupan ja teollisuuden lisäksi myös kuljetusliikkeitä sekä käsittelylaitoksia.

ZeroWaste

Asiantuntijamme tehostavat kokonaisvaltaisesti asikkaidemme jätehuoltoa, kannattavuutta sekä ympäristötehokkuutta tarkan ZeroWaste -ohjelmistomme avulla. Valitsemalla toimijoista riippumattomasti parhaat käytännöt ja kustannustehokkaimmat ratkaisut asiakkaidemme jätehuoltoon, säästämme ympäristön lisäksi myös kustannuksissa.

ZeroWaste

Fiksumpi ympäristö

Toimintamme on vuosien saatossa kehittynyt, mutta palvelulupauksemme on edelleen jokaisessa projektissa sama. Haluamme tuottaa asiakkaillemme helppokäyttöisiä, kustannustehokkaita ja alan ominaispiirteet huomioivia ratkaisuja. Tehdään yhdessä fiksumpi ympäristö.